IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Januári akció a Polgár Optikában!

Januári ajánlatunk!

Gyakran fáradt a szemed, miután sokat nézted a képernyőt? Esetleg észrevetted, hogy rossz testtartással ülsz az irodában? Már egy ideje halogatod az éves szemvizsgálatot?  A Polgár Optikában megoldást nyújtunk ezekre a problémákra!

Védd a szemed a ZEISS BlueGuard lencséivel!

A digitális szemfáradtság tüneteit (például a szemszárazságot vagy a fejfását) sokszor természetesnek vesszük egy hosszú, irodai munkával töltött nap után, pedig ennek nem így kéne lennie. A BlueGuard réteggel ellátott ZEISS lencsék jelentősen enyhítik a szemünk digitális terhelését, és csökkentik kék fény hosszútávú kockázatainak kialakulását.

Vásárolj nálunk szemüveglencsét január 31-ig, hogy ajándékba kapd a káros kékfény elleni védelmet!

Innovatív lencsék, kimagasló kedvezménnyel!

A ZEISS Officelens lencséi ergonomikusabb testtartást ígérnek, ami könnyebb munkavégzést biztosít, és még a káros kék fény ellen is védelmet nyújtanak! A ZEISS 1+1 Officelens kampányának keretein belül, ha január 31-ig ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb lencsét vásárolsz, akkor a második pár ZEISS Officelens Individual BlueGuard vagy ZEISS Officelens Superb BlueGuard lencsénket 50% kedvezménnyel adjuk!

Sőt! Ez még nem minden!

Amennyiben csak progresszív szemüvegre van szükség, 30 % kedvezményt biztosítunk arra is!

 

Használd ki az akciókat a Polgár Optikában,  várunk téged!

Maradt kérdésed? Hívj minket bátran: +36 30/721-42-21

Időpont már a weboldalon keresztül is foglalható, görgess lejjebb!:)

 

Időpontfoglalás