Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
Book an appointment
2022. October 28.

How can you find us?

Új Szalonunk a VIII.Berzsenyi u.2/b-ből átköltözött a XI. Bercsényi u.21/b-be. Közvetlen az Allé szomszédségában lévő épületbe, a Simplon ház 5. emeletére, mely színes megjelenése miatt eltéveszthetetlen!:)

Hogyan juthatsz el ide? Tömegközlekedéssel a 4-es, 6-os villamossal a végállomásig, a 4-es metróval Újbuda Központig utazz, majd innen pár perc sétával könnyen elérsz minket.

Autóval érkezőknek javasoljuk az Allé mélygarázsát, de a környező utcákban is lehet parkolni, itt azonban figyelj arra, hogy a parkolás díjköteles, hacsak nem vagy XI.kerületi lakos. 🙂

Ha ideértél a 21/b-hez, használd az 506# kapucsengőt, gyere fel lifttel, vagy gyalog 🙂 az 5.emeletre, ott fogunk várni Téged!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…