Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
Contact lenses or glass
2022. January 20.

Contact lenses or glass

Egyre hosszabbak a nappalok,és a napsütéses órák száma!:) Ilyenkor rögtön a napszemüvegünkhöz nyúlunk, de mi a helyzet abban az esetben, ha dioptriát igényelsz? Jó megoldás lehet a kontaktlencse, mert gond nélkül használhatod a kedvenc napszemüvegedet. Ha nincs még kontaktlencséd, vagy kipróbálnál egy másik típust, vagy a jelenlegiddel nem vagy elégedett , engedd meg, hogy segítsünk. Minden, ami egy kényelmes, egészséges lencseviselethez szükséges, rendelkezésedre áll Szalonunkban.
Személy szerint a dioptriás napszemüveget nagyon szeretem, ezt használom, amikor csak tehetem. Egy jó keret, és a hozzá illő napszemüveglencse tökéletes párosítás, legyen szó akár a trendi tükrös lencse kivitelről.
Szóval mindent IS meg tudunk oldani!:)
Egyeztess időpontot vizsgálatra, és megtervezzük a Te látásigényednek, személyiségednek megfelelőt !
Várunk szeretettel,

POLGÁR Látásgondozás Szalon

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..