IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
Kontaktlencse és/vagy dioptriás napszemüveg
2022. január 20.

Kontaktlencse és/vagy dioptriás napszemüveg

Egyre hosszabbak a nappalok,és a napsütéses órák száma!:) Ilyenkor rögtön a napszemüvegünkhöz nyúlunk, de mi a helyzet abban az esetben, ha dioptriát igényelsz? Jó megoldás lehet a kontaktlencse, mert gond nélkül használhatod a kedvenc napszemüvegedet. Ha nincs még kontaktlencséd, vagy kipróbálnál egy másik típust, vagy a jelenlegiddel nem vagy elégedett , engedd meg, hogy segítsünk. Minden, ami egy kényelmes, egészséges lencseviselethez szükséges, rendelkezésedre áll Szalonunkban.
Személy szerint a dioptriás napszemüveget nagyon szeretem, ezt használom, amikor csak tehetem. Egy jó keret, és a hozzá illő napszemüveglencse tökéletes párosítás, legyen szó akár a trendi tükrös lencse kivitelről.
Szóval mindent IS meg tudunk oldani!:)
Egyeztess időpontot vizsgálatra, és megtervezzük a Te látásigényednek, személyiségednek megfelelőt !
Várunk szeretettel,

POLGÁR Látásgondozás Szalon

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…