Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
Garanciák
2024. April 24.

Garanciák

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?

Prémium kategóriás lencsék előnyei, hogy garancia vonatkozik rájuk. Vásárlásod során ellátunk egy névre szóló plasztik kártyával, mely tartalmazza a lencséd fontosabb paramétereit, típusát. Ezzel tudod érvényesíteni a garanciákat.

Melyek ezek?

Megszokási garancia:

Valamennyi ZEISS multifokális szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk. Amennyiben a pontosan elkészített multifokális szemüvegedet nem tudod megszokni (megfelelő korrekció és pontos centrálás ellenére), kicseréljük azt egy pár bifokális lencsére, vagy egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére a kínálatunkból. A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód, azonban van lehetőség magasabb kategóriájú lencse gyártására, ebben az esetben az árkülönbözet kerül felszámításra!

Elégedettségi garancia:

Multifokális lencsék mellett valamennyi prémium kategóriás ZEISS egyfókuszú illetve munkalencsére is 3 hónap elégedettségi garanciát vállalunk.

Amennyiben a lencse optikai minőségével elégedetlen vagy (megfelelő korrekció és pontos elkészítés ellenére), kicseréljük azt egy másik típusú, azonos dioptriájú lencsére. A vételár vagy értékkülönbözet visszatérítésére ebben az esetben sincs mód, illetve drágább termék esetén a különbözetet számítjuk csak fel.

Mi van abban az esetben, ha meggondolod magad a rendelést követően?

Fontos tisztában lenned azzal, hogy ezek a termékek személyedre szabva készülnek el, ezért az elállás jogát utólag nem tudjuk biztosítani.

Erről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja az alábbiak szerint rendelkezik: A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Amiben biztos lehetsz, hogy prémium terméket kapsz kézhez, és bármilyen észrevétel, tapasztalat esetén állunk rendelkezésre!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..