Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!

JOGI NYILATKOZAT

A www.optikapolgar.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a www.optikapolgar.hu  weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
A www.optikapolgar.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.
A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire.
Tilos a www.optikapolgar.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel  a www.optikapolgar.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.
A www.optikapolgar.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.
A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét  a jogsértő felhasználóra hárítja.

Garancia- Jótállás

www.optikapolgar.hu az általa forgalmazott termékekre 1 év garanciát vállal.
A jótállást a 151/2003-as kormányrendelet szabályozza. A jótállási határidő a termék kézhezvételének napjával kezdődik. Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadást követően lépett fel, így például , ha a hibát rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása, helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás, elemi kár, természeti csapás okozta.


Elállás joga- Visszaküldés:
A megrendelt szemüveg kifejezetten a vásárló személyére szabva készül (dioptria értékek, egyéb személyre szabási paraméterek) ezért www.optikapolgar.hu-nak az elállás jogát nem áll módjában biztosítani, így a megrendelt termékek visszaküldésére nincs lehetőség.
Erről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja az alábbiak szerint rendelkezik: A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
Ezzel kapcsolatos jogszabályról itt olvashat: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 

Zeiss lencse garanciák:

Megszokási/elégedettségi garancia :

Megszokási garancia – multifokális lencsékre A CZVH által forgalmazott valamennyi ZEISS multifokális szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárló a pontosan elkészített multifokális szemüvegét nem tudja megszokni (megfelelő korrekció és pontos centrálás ellenére), kicseréljük azt egy pár bifokális lencsére vagy egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére a kínálatunkból. A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az üzletben a vásárlóval találkozva ellenőrizzük a szemüveg elkészítésének pontosságát.

Elégedettségi garancia:

A CZVH által forgalmazott valamennyi ZEISS Monofocal, Digital Lens, Officelens, EnergizeMe és DriveSafe Lens szemüveglencsére 3 hónap elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárlója a ZEISS lencse optikai minőségével elégedetlen (megfelelő korrekció és pontos elkészítés ellenére), kicseréljük azt egy másik típusú, azonos dioptriájú lencsére. A vételár vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot ebben az esetben is, hogy az üzletben a vásárlóval találkozva ellenőrizzük a szemüveg elkészítésének pontosságát.