IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

JOGI NYILATKOZAT

A www.optikapolgar.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a www.optikapolgar.hu  weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
A www.optikapolgar.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.
A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire.
Tilos a www.optikapolgar.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel  a www.optikapolgar.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.
A www.optikapolgar.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.
A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét  a jogsértő felhasználóra hárítja.

Garancia- Jótállás

www.optikapolgar.hu az általa forgalmazott termékekre 1 év garanciát vállal.
A jótállást a 151/2003-as kormányrendelet szabályozza. A jótállási határidő a termék kézhezvételének napjával kezdődik. Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadást követően lépett fel, így például , ha a hibát rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása, helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás, elemi kár, természeti csapás okozta.


Elállás joga- Visszaküldés:
A megrendelt szemüveg kifejezetten a vásárló személyére szabva készül (dioptria értékek, egyéb személyre szabási paraméterek) ezért www.optikapolgar.hu-nak az elállás jogát nem áll módjában biztosítani, így a megrendelt termékek visszaküldésére nincs lehetőség.
Erről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja az alábbiak szerint rendelkezik: A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
Ezzel kapcsolatos jogszabályról itt olvashat: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 

Zeiss lencse garanciák:

Megszokási/elégedettségi garancia :

Megszokási garancia – multifokális lencsékre A CZVH által forgalmazott valamennyi ZEISS multifokális szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárló a pontosan elkészített multifokális szemüvegét nem tudja megszokni (megfelelő korrekció és pontos centrálás ellenére), kicseréljük azt egy pár bifokális lencsére vagy egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére a kínálatunkból. A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az üzletben a vásárlóval találkozva ellenőrizzük a szemüveg elkészítésének pontosságát.

Elégedettségi garancia:

A CZVH által forgalmazott valamennyi ZEISS Monofocal, Digital Lens, Officelens, EnergizeMe és DriveSafe Lens szemüveglencsére 3 hónap elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárlója a ZEISS lencse optikai minőségével elégedetlen (megfelelő korrekció és pontos elkészítés ellenére), kicseréljük azt egy másik típusú, azonos dioptriájú lencsére. A vételár vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód. Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot ebben az esetben is, hogy az üzletben a vásárlóval találkozva ellenőrizzük a szemüveg elkészítésének pontosságát.