IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Rólunk

Mivel foglalkozunk

Munkánk egyik alappillére a LÁTÁSGONDOZÁS: nem csak egyszerűen látásvizsgálat, szemüveg és kontaktlencse rendelés, hanem személyre szabott megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Együttműködünk Önnel, személyes kapcsolatot teremtünk, így garantáljuk az egészséges látást hosszútávon.

Munkánkért teljes egészében anyagi és szakmai felelősséget vállalunk, a vizsgálattól a szemüveg, kontaktlencse átadásáig, és még azt követően is. Nem kérjük, hogy szokja meg, amiben nem érzi jól magát, és nem szeretnénk ha úgy érezné, nem kap megoldást a felmerülő problémájára. Önért vagyunk, és ezt érezni fogja az első pillanattól kezdve.

Tulajdonos, vízió

Polgár Noémi vagyok, a Polgár Optika – Látásgondozás Szalon megálmodója és tulajdonosa. 2009-es indulásunk óta töretlenül a minőséget tartjuk szem előtt. Kiváló szakemberek munkájával, elhivatottságával, szenvedélyével garantáljuk a tökéletes végeredményt.
A szemüveg nem csak kiegészítő, hanem adott esetben teljesítmény növelő, és életminőség javító szereppel bír.

Követjük az aktuális trendeket is, de minden esetben az Ön igényeihez igazítjuk azt. Az általunk készített szemüveg minket fémjelez, ezért törekszünk arra, hogy Viselője elégedett legyen, és büszkén viselje(n minket) minden nap.

Ismerd meg a csapatot

Polgár Noémi

Diplomás Optometrista, kontaktlencse specialista, látszerész

Sok év szakmai tapasztalatának birtokában elhatároztam, olyan vállalkozásba kezdek bele, amivel többet nyújthatok a megszokott optikai szolgáltatásoknál. Így 2009-ben elindítottam a POLGÁR Optikát. Én is szemüveget viselek, tudom, tapasztalom, hogy a jó látás az életünk nélkülözhetetlen része. Szeretek emberekkel foglalkozni. Megtisztelő, ha hozzám fordulnak látásproblémáikkal, a legjobb pedig mikor a POLGÁR-féle szemüveggel pozitív tapasztalataik vannak. Szeretem tökéletesen megoldani a felmerülő problémákat, mely hosszútávú Ügyfélkapcsolatot eredményez. Tulajdonképpen a hivatásom lett a LÁTÁSGONDOZÁS! Mindehhez nélkülözhetetlen a szakmai tudás – amit folyamatosan bővítünk, a pontos és precíz munkavégzés, a kiemelkedő színvonalú technikai felszereltség, és a kiváló minőségű termékek. Emberi szempontból pedig úgy érzem, sikerült lelkes, és elhivatott szakembereket magam mellé állítanom, és együtt képviselni az értékeinket: „Csak olyan szemüveget adunk ki a kezeink közül, amit Mi magunk is viselnénk!”

Bósz Edit

Diplomás Optometrista és Látszerész Mester

Optometrista-kontaktológus és mester optikus vagyok.

A kezdeti érdeklődés, ami az optika műhelybe vezetett, hamarosan állandó lelkesedéssé vált, majd hivatásommá tette ezt a gyönyörű szakmát. A kezdeti tanulóéveken átlendülve, miután évekig vezettem Budapesten műhelyeket, külföldön is kipróbálhattam magam. Néhány évig egy gyermekekre specializált optikát vezettem, sebészeti teleszkópok értékesítését irányítottam, gyakorlati és márkaismertető tréningeket tartottam kollégáknak, miközben egyre-másra ismerkedtem az optika világának neves termékeivel, újdonságaival. A helyszín változott, a szakma iránti elhivatottságom csak nőtt, és a Polgár Optikába vezetett, ebbe a Noémi álmai alapján megvalósult kis ékszerdobozba, ahol sokrétűen kamatoztathatom az eddig elsajátítottakat.

Szabó Tünde

Látszerész

A látszerészet, mint hivatás, már több, mint 20 éve ragadott magával, azóta gyűjtöm a számtalan felé
ágazó, szemüvegkészítéssel kapcsolatos tapasztalataimat. Hosszú ideig vezettem az egyik
legforgalmasabb Ofotért üzletet, ahol alkalmam volt minden felmerülő vásárlói kérdésre megtalálni a
választ. Nemcsak optikai területen fejleszthettem magam folyamatosan, például fogyasztóvédelmi
referensi képesítést is szereztem.

Szakmai fejlődésem szempontjából a legjobb lépés volt Noémi csapatához csatlakozni. Arra
törekszünk, hogy mindenkinek megtaláljuk az egyéniségéhez illően azt az egyedi megoldást, amivel
maradéktalanul elégedett lehet, és a látásigényeit is tökéletesen kielégíti. Ebbe a szemüveg funkciója
mellett az arc és a keret harmóniája is szorosan beletartozik, amire nagy hangsúlyt fektetek, hiszen a
legfontosabb, hogy vendégeink szívesen viseljék az általunk készített szemüvegeket.

Forgalmazott márkák

Eszközpark

Segítségével kényelmes a vizsgálat folyamata, illetve az egyes eredmények szemléltetése.

iPad vizsgáló

Zeiss modern, precíz technológia, univerzális LCD visus tábla személyre szabott tesztsorokkal, gyermekek vizsgálata is egyszerű,laps kijelző és prémium kategóriás üveg garantálja a kiemelkedő látásélességet foltok, árnyékok nélkül. ZEISS_SRU_Product_V03 1

Nélküle nem valósulhat meg a személyre szabott lencse megrendelése. Mindössze 60 mp alatt leméri, kiszámítja és rögzíti az egyedi illesztési paramétereket a kiválasztott szemüvegkerethez.

Zeiss-iTerminal

Okuláris hullámfront-aberrométer, autorefraktométer, ATLAS cornea topográf és keratométer 4 az 1 -ben kompakt rendszer, mely részletes szemprofilt készít mindössze 60 mp alatt még extrém pupillaszélesség esetén is. 1500 ponton feltérképezi a magasabb rendű aberrációkat, melyek az éjszaka , rossz fényviszonyok mellett jelentkező csökkent, rossz látásélességért felelősek! Kiváló diagnosztikai eszköz, és a kulcs az iScription technológiához, mely 0,01 dioptria pontosságú szemüveglencsét eredményez.

Zeiss iProfiler

Segítségével meghatározzuk a szemüvegkeret méretét, körbe tapogatja a szemüveglencse illeszkedési helyét így optimalizálni tudjuk a lencse vastagságát is, gyönyörű végeredmény születik!

weco trace keretletapogató

Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes viselet a vizsgálat teljes időtartama alatt, állítható orrtámasz, szárhossz, szármagasság és dőlésszög a precíz látás érdekében!

oculus ub6 próbakeret polarfilter

Segítségével a szem belső területét tudjuk vizsgálni és így választ adni az esetleges panaszokra illetve szükség esetén továbbítani tudjuk szemész szakorvoshoz az esetleges elváltozások diagnosztizálására.

Heine beta ophthalmoscope

Szem össztörőerejét, pupilla méretét, szaruhártya görbületét mérjük.

Huvitz refrakto-keratometer

Segítségével vizsgálni tudjuk a szaruhártyát, kötőhártyát, szemhéj széleket, íriszt, szemlencsét, üvegtestet, könnyfilmet , könnytermelő mirigyek állapotát és a retinát.

Reichert réslámpa

Szemüveg dioptriaértékét és a napszemüvegek UV szűrését mérjük vele.

Ergonómikus kialakításának köszönhetően a vizsgálat teljes időtartama alatt kényelemben érezheti magát, miközben a szükséges méréseket elvégezzük.

Vizsgaloszek MDT Smart Plus

isteni kávét főz