Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
2024. March 8.

Miért fontos, hogy Te vedd át a szemüveged?

Amikor egy szemüveg elkészül, szeretjük, ha személyesen Te veszed át! Miért? Mert mi nem tekintjük a szemüveget pusztán egy rendelésnek, egy tárgynak. Ebben benne van minden. Az alapos vizsgálat és ennek eredménye, a gondos keretválasztás, az egyedi paraméterek, dioptriák és monogramod is..tehát minden, amiben Te is részt vettél. Jelentőséget Te adsz neki, hiszen az arcodat díszíti, és sok esetben életminőségbeli javulást eredményez. Ezen kívül pedig szeretjük elvégezni az utolsó simításokat, mielőtt viselni kezded: leellenőrizzük rajtad, hogy stimmelnek-e azok a fontos adatok, pontok, melyek biztosítják az éleslátást, és beállítjuk a szemüvegkereted, hogy az valóban kényelmes legyen és az életed részévé váljon könnyedén. Fontos tanácsokkal is ellátunk közben, szemüvegtisztítással , karbantartással kapcsolatban, valamint átadjuk a szemüveglencséd garanciakártyáját is, ami igazolja, hogy személyre szabott prémium lencsét viselsz! Minden szemüvegkeretünkhöz tokot és törlőkendőt nyújtunk át.

Átbeszéljük, hogy mire számítatsz a szemüveged viselése során, esetleg milyen észrevételeid , élményeid lehetnek közben, és előjegyezzük a következő vizsgálatod időpontját is, hogy megkezdődjön a Látásgondozásod !

Ha bármi probléma felmerülne, vagy igazítani kell a szemüvegeden, itt vagyunk, és segítünk Neked!

Így lesz kerek a történeted!:)

Szeretettel várunk!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…