Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
Why don't I have a webshop
2022. January 25.

Miért nincs webshopom?

Párszor feltették Nekem ezt a kérdést.

Azt gondolom, hogy egy szemüveget nem lehet kép alapján jól kiválasztani. Még ha tisztában is vagyunk azzal, milyen méretű keret illik ránk a korábbi szemüvegeinket figyelembe véve, akkor sem tuti biztos a végeredmény. Több dolgot is figyelembe kell venni. Vegyük először a „meglátni és megszeretni” élményt: tetszik a képen, tetszik más arcán, ilyen Nekem is kell. Megrendeled, megérkezik, felpróbálod, és nem tetszik az arcodon, nem tükrözi a személyiségedet, nem a Te stílusod.

Aztán jön a méretprobléma: nem elég széles, vagy túl széles, kitakarja a szemöldököd, nem illeszkedik az orrodon, nem elég hosszú a szára.

Vannak webshopok, ahova az arcod fotóját is fel tudod tölteni, és arra illeszti rá a program a keretet, de ez sem ad jó végeredményt a fent említett méretproblémák miatt, nem veszi figyelembe a Te egyéni paramétereidet (pl. ferde orr, széles orrgyök, hosszú orr- itt nagyon kell figyelni a keret hídjának elhelyezkedésére, ha a 2 lencsetartó részt összekötő híd túl magasan van, akkor esztétikailag még hosszabbnak fog tűnni az orrod….bár attól függ, mi a célod!:)

Én hiszek a személyes konzultációban, és Neked is jó, ha több stílust tudsz felpróbálni. Ráadásul szakemberek várnak Téged, hogy segítsenek a döntésben, illetve lehetőség van itt helyben elvégezni az esetleges keretigazítást. Mindent egy helyen tudsz intézni, látod?

Alapvetően a keretigazítást kihagyhatatlan lépésnek tartom egy szemüvegrendelés folyamatából. Mivel Mi elsősorban szemedre és személyedre szabott lencsékkel foglalkozunk, emiatt meg pláne elengedhetetlen , hogy a keret jól illeszkedjen a kiváló látásélmény érdekében!

Bízom benne, hogy a szakmám megőrzi továbbra is a szépségét: az emberi kapcsolatot!

Szalonunkban több száz keret van készleten, de ne ijedj meg, a keretválasztás nem olyan időigényes dolog, mert itt vagyunk, és Mi segíteni fogunk megtalálni a hozzád illő darabot!

Várunk szeretettel!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..