Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!

Autumn sale

Akciókkal ünnepeljük az őszt!

Gyakran fáradt a szemed, miután sokat nézted a képernyőt? Esetleg észrevetted, hogy rossz testtartással ülsz az irodában? Már egy ideje halogatod az éves szemvizsgálatot?  A Polgár Optikában megoldást nyújtunk ezekre a problémákra!

Védd a szemed a ZEISS BlueGuard lencséivel!

A digitális szemfáradtság tüneteit (például a szemszárazságot vagy a fejfását) sokszor természetesnek vesszük egy hosszú, irodai munkával töltött nap után, pedig ennek nem így kéne lennie. A BlueGuard réteggel ellátott ZEISS lencsék jelentősen enyhítik a szemünk digitális terhelését, és csökkentik kék fény hosszútávú kockázatainak kialakulását.

Vásárolj nálunk szemüveglencsét október 31-ig, hogy ajándékba kapd a káros kékfény elleni védelmet!

Innovatív lencsék, kimagasló kedvezménnyel!

A ZEISS Officelens lencséi ergonomikusabb testtartást ígérnek, ami könnyebb munkavégzést biztosít, és még a káros kék fény ellen is védelmet nyújtanak! A ZEISS 1+1 Officelens kampányának keretein belül, ha december 31-ig ZEISS Progressive SmartLife Individual vagy Superb lencsét vásárolsz, akkor a második pár ZEISS Officelens Individual BlueGuard vagy ZEISS Officelens Superb BlueGuard lencsénket 50% kedvezménnyel adjuk!

Gondolunk a Kisebbekre is!

A gyerekek, tinik számára a Smartlife Young lencséit kínáljuk szintén 30% kedvezménnyel!

Kiemelkedő minőségű szemüveglencsék barátságos áron, csak nyerni lehet vele!

 

Használd ki az akciókat a Polgár Optikában,  várunk téged!

Maradt kérdésed? Hívj minket bátran: +36 30/721-42-21

Időpont már a weboldalon keresztül is foglalható:

www.optikapolgar.hu

Book an appointment