Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
Book an appointment
2024. February 19.

Útmutató időpont foglaláshoz!

Mikor melyik szolgáltatásunkat válaszd?

Szeretnénk segítséget nyújtani, hogy könnyebben eligazodj időpontfoglalás során!

Íme, a szolgáltatások, melyeket igénybe vehetsz:

1.3D-s Látásvizsgálat: mindenre kiterjedő látásvizsgálat. Nálunk ez az „alap” vizsgálat, melynek segítségével tiszta képet kapunk a látásodról, szemeid épségéről, és a panaszaidra is választ tudunk adni. A hagyományos vizsgálaton kívül a szemizmaid működését is vizsgáljuk, vagyis , hogy mennyire épül fel helyesen a látásod folyamata. Az eredményed függvényében kínálunk megoldást, mely sok esetben életminőség javító hatással bír!

Időtartam: 1 óra

Ára: 19.000 Ft.

2.Új kontaktlencseillesztés 3D-s vizsgálattal: ha még nem volt kontaktlencséd, vagy ha már viseltél, csak régen, illetve új lencse típust is kipróbálnál,akkor ezt a szolgáltatásunkat válaszd!

Időtartama 1,5 – 2 óra.

Ára: 24.000 Ft.

3.Kontaktlencse kontroll: fontos a rendszeres ellenőrzés, és ebben szigorúak is vagyunk!:) A kontrollok alkalmával ellenőrizzük a látásodat kontaktlencséddel, az illeszkedését, a külső szegmens, szövetek állapotát és a szemeid viszonyát a lencséddel. Ha indokolt, javasolni fogunk másik lencsetípust, más folyadékot, esetleg személyre szabott szemcsepp kúrát. Tulajdonképpen megadod az esélyt arra, hogy egészségesen tartsuk a szemeidet. Erre a vizsgálatra fontos, hogy kontaktlencsében érkezz!      

Időtartama: 30 perc

Ára: egy évet meghaladó kontroll díja 24.000 Ft. Egy éven belül 2 alkalom díjmentes.

4.Szemüvegjavítás: ha szorít, lecsúszik, kényelmetlen, leesett vagy éppen elhasználódott az orrtámasz, eltört a szemüveged, akkor ez a szolgáltatás érted van! Hozd be, és megteszünk mindent, hogy újra az arcodat ékesítse a kereted.

Időtartam: amennyiben helyben orvosolható, nagyjából 15 perc.

Ára: javítás típusától függ, erről érdeklődj Kollégáinknál!

5.Konzultáció: ha szemüveg,- vagy kontaktlencse vásárlás előtt állsz, és bizonytalan vagy, tájékozódnál, vagy a látásoddal kapcsolatosan kérdéseid lennének, akkor ezt a szolgáltatásunkat javasoljuk Neked. Arra törekszünk, hogy a számodra legjobb megoldást nyújtsuk és megkönnyítsük a döntésed, választásod. A konzultációnk során javasolni fogjuk a 3D látásvizsgálatot, mert az eredmény függvényében olyan megoldást tudunk kínálni, ami személyednek szól!

Időtartam: 30 perc

Ára: díjmentes

6.Szemüvegrendelés : ezt abban az esetben válaszd, ha van már vizsgálati eredményed. Ha mi végeztük a teljes körű 3D vizsgálatodat, pontosan tudjuk, hogy milyen keret és lencse az ideális számodra, így már felkészülten várunk Téged. Abban az esetben, ha máshol végezték a vizsgálatot, javasolni fogjuk, hogy csináljunk egy POLGÁR Optikás vizsgálatot a pontosabb eredmény érdekében. Ez Neked is biztosíték, mert ha valamiért elégedetlen vagy a szemüvegeddel, van hova fordulnod a panaszoddal abban az esetben, ha a vizsgálat és a szemüvegrendelés is egy helyen történik. „csak olyan szemüveget adunk el, amit Mi magunk is viselnénk!”- ez a mottónk, vagyis nem fordulhat elő, hogy az esetleges panaszodat nem orvosoljuk!

Időtartam: 1 óra

Ára: kiválasztott keret és lencse típusától függően változik!

A foglalásod befejeztével mindig ellenőrizd az email fiókodat, melyben megtalálod a részleteket!

Szeretettel várunk!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…