IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
Ha egy Ügyfél elpártol...
2022. április 22.

Ha egy Ügyfél elpártol…

Mit érzek, ha egy régi Ügyfél elpártol/nem jelentkezik/lemorzsolódik?

Először is, van ilyen. Írhatnám, hogy sajnos, de akkor ez egy „negatív” érzést tükrözne. Hát persze, hogy sajnálom! 🙂 Több szempontból is! Egyrészt, nem tudom folytatni a látásgondozását. Ez nálam az első helyen szerepel, hiszen nem látom, hogy a közös munkánknak mi lesz az eredménye a továbbiakban. Ezt nagyon nehéz „elveszíteni”! Hiszem, hogy van nálunk jobb optika, aki jobb szolgáltatást tud nyújtani. Fura ezt így leírni, de ezt gondolom, és ez jó érzés. Azért jó érzés, mert akkor egyre többen vagyunk olyan szolgáltatók és szakemberek, akik a minőséget helyezik előtérbe, és valóban az egészségtudatos működés a fő mozgatórugó. Hogy ki számít jónak, az egy szubjektív dolog, hiszen tudom, hogy Mi maximálisan az Ügyfélért vagyunk, az egészségéért, viszont az Ő döntése , hogy ezzel elégedett e vagy sem. Mi állhat az „elégedetlenség” hátterében? Nálam például a földrajzi elhelyezkedés, most ez a legfrissebb. A Berzsenyi utcából a Bercsényi utcába való átköltözés eredményezett némi változást, de ezzel számoltam isJ! Persze, egy költözéssel veszítek is, de nyerek is, így helyre áll az egyensúly! 🙂

Miért nem a „ veszteségre” fókuszálok?
Azért, mert a Mi Ügyfeleink egytől egyig igényes emberek, megfelelő látásigénnyel rendelkeznek, közreműködőek, jó velük dolgozni! Vagyis, ha felkeresnek egy másik Kollégát, a minőséget fogják keresni, addig nem állnak meg, amíg legalább azt a színvonalat nem tapasztalják meg, mint a POLGÁR Optikában. Ezzel az Ügyfél is nyer, és a Kolléga is! 🙂 És Én? Veszítek? Nem. Tanulok. Fejlesztek, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassak! Akárhogy is, de neveljük egymást, a jóra neveljük egymást! Ha az évekig babusgatott Ügyfelem valamilyen oknál fogva máshol találja meg a számára jót, legyen az akár a távolság, élethelyzet, anyagi okok, nem búslakodom. Hálás vagyok, hogy egy kicsit hozzájárulhattam az egészségéhez, megtapasztalhatta, milyen a törődés. Persze, ha az útja mégis a POLGÁR Optikába vezet majd vissza, szeretettel várom!:)

Köszönöm, hogy Ránk bízzátok szemeitek , látásotok gondozását! A bizalom megfizethetetlen!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..