IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
szemüvegrendelés
2024. március 22.

Mennyi időt vesz igénybe egy szemüvegrendelés?

Először is, egy izgalmas vizsgálattal kezdünk, miután megkérdeztünk minden fontos információt rólad, az előzményeidről, panaszaidról, és igényeidről.. Az „alap” vizsgálatunk tartalmazza a POLATESZT vizsgálatot, így egy komplex eredmény lesz a kezünkben ahhoz, hogy a Neked megfelelő megoldást tudjuk nyújtani. A vizsgálat időtartama nagyjából 60 perc, ám ez sitty-sutty elrepül!:)

Ezt követi a kereted kiválasztása, amiben segítségedre vagyunk, hogy az esztétika mellett az optikai paraméterek is stimmeljenek!:) Ha megtaláltad a neked tetsző keretet, az arcodra igazítjuk a legnagyobb komfort érdekében! Ezután a kiválasztott kerettel, vagy keretekkel az arcodon elvégezzük a 3D szemmérést egy videocentráló, az iTerminál segítségével. Ebből egyéni adatokat nyerünk, amely elengedhetetlen a személyre szabott lencse gyártásához. Vagyis az elkészült szemüveged nem „csak” a dioptriádat fogja tartalmazni, hanem a Te –mondhatnám ujjlenyomat szerű- egyedi paramétereidet, az arcod „viszonyát” a kerettel, és még a monogrammodat is. Ezután következik a lencseajánlás, immáron figyelembe véve minden fontos értéket, ami által az elkészült szemüveg személyedre szabott lesz. Ennél a pontnál meg is tudjuk tervezni a lencsédet, hogy minél ezstétikusabb legyen a szemüveged, és ennek köszönhetően valóban éleslátást kapj.

Ez a folyamat körülbelül 40-60 percet vesz igénybe.

Összességében 2 órával érdemes kalkulálni egy szemüveg megrendelése esetén.

Soknak tűnik? Hidd el, Amikor itt vagy, észre sem veszed, és a végeredmény magáért beszél!

Tapasztald meg ezt az élményt nálunk!

Szeretettel várunk!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…