IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Konzultáció

A látásgondozás egyik alappillére a konzultáció. Lehetőség adódik a problémák feltárására, legyen szó szemüveg vagy kontaktlencse megszokási, illetve viselési nehézségekről, látásproblémákról, fej és szemfájdalomról, megerőltető látásról és koncentrálásról, fáradékonyságról. Azért vagyunk, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk mindezeket. Természetesen, a konzultációt követően javasoljuk a teljes körű 3D Látásvizsgálatot, hogy választ kapjunk a kérdésekre és elindulhasson a Látásgondozás.

A látással kapcsolatos problémák képesek nagyon megnehezíteni a mindennapokat, és komoly romlást idézhetnek elő az életminőségben is, pedig gyakran egyszerűen, szemüveggel orvosolhatók. A nem megfelelő látás, az olvasási nehézségek, a szemfáradtság és fájdalom, illetve a szem kipirosodás esetén is érdemes felkeresnie szakértőinket, de szemészeti problémára utalhat a gyakori fejfájás, a nyakfájás és akár a fáradékonyság is. A tünetek érzékelésekor érdemes mielőbb szakértőhöz fordulni, hiszen ezzel akár a szem további romlása is megakadályozható!

Bármilyen látásproblémával forduljon bizalommal szakértőinkhez!

Időpontfoglalás