IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Eye Love You kampány

Elindítjuk újabb kampányunkat, az Eye Love You-t.

Mondd el, mit tapasztalsz. Ha fárad a szemed, ég, szúr, száraz, leterhel a monitoros munka, fáj a fejed, nehezen koncentrálsz, éjszakába nyúlóan dolgozol, tanulsz, zavar a fény, a szűrt fény, nem érzed biztonságosnak az esti, rosszabb fényviszonyok melletti, esős, ködös időben való vezetést, vagy szimplán kíváncsi vagy szemeid állapotára, mert érzed, hogy valami nem oké, akkor Nálunk a helyed.

Mit szeretnénk Neked nyújtani?

Elsősorban egy alapos látásvizsgálattal kezdünk, problémafeltárással: Te elmondod, Mi pedig megoldjuk :)

Ezt követően ajánlunk Neked megoldásokat, szemedre és személyedre szabottan.

Számos, kiváló minőségű szemüveglencse közül választunk, közösen, és segítünk a keretválasztásban is folyamatosan megújuló kínálatunkból. Érkeznek a tavaszi/nyári modellek!:)

A szemüveg nem „csak” éleslátást biztosít, hanem életminőségbeli javulást is eredményez!

Elkészült szemüvegednek is jár a törődés, biztosítunk mellé tisztító és páramentesítő eszközöket, hogy minél tartósabb legyen, és hosszú ideig tudd viselni!

A kampány időszaka alatt számos személyre szabott lencse kiemelt ajánlatban szerepel, kedvezményesen vásárolható meg! Ezekről érdeklődj !

A komplett vizsgálat ára 2022.03.18-ig 10.000 Ft.

Mielőtt ellátogatsz privát Szalonunkba, egyeztess velünk időpontot a prémium kiszolgálás érdekében.

Nagyon sok szeretettel várunk!

Időpontfoglalás