IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
szemuvegkeretek
2024. február 5.

Akciók, kedvezmények..

Miért hasznos egy-egy nagyobb mértékű kedvezményes ajánlat?

Sokáig az „akció” szótól is kirázott a hideg, mert az „olcsósággal” párosítottam, ezt pedig a silány minőséggel. Ám ez nem feltétlenül van így. Kimondottan megszerettem, hogy az utóbbi időben mini kampányok keretein belül prémium kategóriás termékeket kínálunk kedvezményesen, szemüvegkeret és szemüveglencse vonatkozásában egyaránt.

Miért is jó ez?

Mert mindenki jól jár!:) Az Ügyfél azért, mert kedvező áron jut kiváló minőséghez és szolgáltatáshoz, nem kell kompromisszumot kötnie. Megtapasztalja , milyen a Polgár Látásgondozás, a vizsgálat, az Ügyfélkezelés, a jó kávénk, és ha jól dolgoztunk, akkor a bizalmát élvezhetjük, ami számomra megfizethetetlen.

Nekünk pedig azért szuper, mert több emberhez jut el a munkánk, több tapasztalatot szerzünk, hogy még jobbak legyünk, a „beragadt” termékek is gazdára találnak, és hamarabb tudom frissíteni a kollekciót, hogy minél színesebb legyen a választék. Éppen ezért Ez egy win-win helyzet, nem igaz?:)

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..