Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
glass frames
2024. February 5.

Akciók, kedvezmények..

Miért hasznos egy-egy nagyobb mértékű kedvezményes ajánlat?

Sokáig az „akció” szótól is kirázott a hideg, mert az „olcsósággal” párosítottam, ezt pedig a silány minőséggel. Ám ez nem feltétlenül van így. Kimondottan megszerettem, hogy az utóbbi időben mini kampányok keretein belül prémium kategóriás termékeket kínálunk kedvezményesen, szemüvegkeret és szemüveglencse vonatkozásában egyaránt.

Miért is jó ez?

Mert mindenki jól jár!:) Az Ügyfél azért, mert kedvező áron jut kiváló minőséghez és szolgáltatáshoz, nem kell kompromisszumot kötnie. Megtapasztalja , milyen a Polgár Látásgondozás, a vizsgálat, az Ügyfélkezelés, a jó kávénk, és ha jól dolgoztunk, akkor a bizalmát élvezhetjük, ami számomra megfizethetetlen.

Nekünk pedig azért szuper, mert több emberhez jut el a munkánk, több tapasztalatot szerzünk, hogy még jobbak legyünk, a „beragadt” termékek is gazdára találnak, és hamarabb tudom frissíteni a kollekciót, hogy minél színesebb legyen a választék. Éppen ezért Ez egy win-win helyzet, nem igaz?:)

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..