Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
How to chose professional
2022. October 28.

Hogyan választasz Szakembert?

Aki egészségtudatosan él, fontosnak tartja, hogy hozzáértő kezekbe kerüljön, ha problémája adódik!

Bevallom őszintén, ez Nekem nehéz téma. Mi alapján döntjük el, hogy ki a jó szakember? Fontos az első benyomás, számomra legalább is. Aztán, ha már megnéztem a honlapot, vagy az ismerősöm ajánlott valakit és eljutok hozzá, fontos a szakmaisága, és az is, hogy érezzem, szeresse, amit csinál.

Sokszor elgondolkodom azon mikor új Ügyfelek keresnek fel, hogy a bizalmuk már az első telefonhívással bennem van. Nagyon jó érzés, és egyben hatalmas felelősség. Nem csak látást vizsgálok, ebben már biztos vagyok ennyi év után!:)

A másik kérdés az, hogy ha megtaláltad a Szakembered, miért maradsz hűséges hozzá? Mi kell ehhez? Hűséges maradsz, vagy csak nehéz váltani?

Milyen szempontok alapján döntesz? A vizsgálataink során sok kérdésre választ adtok, ezáltal feltérképezzük nem csak a látásotokat, de az igényeket is! Mi pedig szeretünk ezeknek eleget tenni, de persze van, hogy ez nem mindig sikerül! Mindenesetre törekszünk rá.

A POLGÁR Optika jelenlegi helyszíne is az igyekezetünket bizonyítja. Mi nagyon szeretünk ide megérkezni: illatos, tágas, világos, igényes Szalon, ahol Te vagy a középpontban érkezésedtől a távozásig!

Hol találsz meg Minket? Az Allé közvetlen szomszédságában, a színes Simplon Házban, Bercsényi u. 21/b-ben!
Közel vagyunk a Váli utca-Bercsényi utca sarkához, velünk szemben található a Bercsényi Kollégium is, illetve az Allé mélygarázsának a lejárata!

Várunk szeretettel!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..