IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
Hogyan választasz Szakembert
2022. október 28.

Hogyan választasz Szakembert?

Aki egészségtudatosan él, fontosnak tartja, hogy hozzáértő kezekbe kerüljön, ha problémája adódik!

Bevallom őszintén, ez Nekem nehéz téma. Mi alapján döntjük el, hogy ki a jó szakember? Fontos az első benyomás, számomra legalább is. Aztán, ha már megnéztem a honlapot, vagy az ismerősöm ajánlott valakit és eljutok hozzá, fontos a szakmaisága, és az is, hogy érezzem, szeresse, amit csinál.

Sokszor elgondolkodom azon mikor új Ügyfelek keresnek fel, hogy a bizalmuk már az első telefonhívással bennem van. Nagyon jó érzés, és egyben hatalmas felelősség. Nem csak látást vizsgálok, ebben már biztos vagyok ennyi év után!:)

A másik kérdés az, hogy ha megtaláltad a Szakembered, miért maradsz hűséges hozzá? Mi kell ehhez? Hűséges maradsz, vagy csak nehéz váltani?

Milyen szempontok alapján döntesz? A vizsgálataink során sok kérdésre választ adtok, ezáltal feltérképezzük nem csak a látásotokat, de az igényeket is! Mi pedig szeretünk ezeknek eleget tenni, de persze van, hogy ez nem mindig sikerül! Mindenesetre törekszünk rá.

A POLGÁR Optika jelenlegi helyszíne is az igyekezetünket bizonyítja. Mi nagyon szeretünk ide megérkezni: illatos, tágas, világos, igényes Szalon, ahol Te vagy a középpontban érkezésedtől a távozásig!

Hol találsz meg Minket? Az Allé közvetlen szomszédságában, a színes Simplon Házban, Bercsényi u. 21/b-ben!
Közel vagyunk a Váli utca-Bercsényi utca sarkához, velünk szemben található a Bercsényi Kollégium is, illetve az Allé mélygarázsának a lejárata!

Várunk szeretettel!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Mit tehetsz a napi komfortodért…..
Mi történik a POLGÁR optikában, amikor ellátogatsz hozzánk?…