Book an appointment

Date and appointment
Come with your fitted contact lenses so we can see the current condition of the fabrics! If you wear lenses fitted and ordered elsewhere, we recommend a full 3D examination to get an accurate picture of the condition of your eyes. Depending on this, we can recommend and fit another type of lens, possibly another care product, and, if necessary, an eye drop treatment!
contact lenses
2024. April 18.

Kontaktlencsét viselsz?

A kontaktlencséid dolga, hogy a szemedre helyezve éleslátást biztosítsanak, tehát érted dolgoznak. Vajon elég ez önmagában, vagy szeretnél Te is tenni a maximális napi komfortodért?

Ez roppant egyszerű, nagyrészt annyit jelent, hogy betartod a tisztítási szabályokat: alaposan megmosott, tiszta kéz, naponta a lencséket mindig ellepő friss folyadék, ami mellé az új flakon érkeztével dukál az új tárolódoboz, amit víz sosem ér, csakis az ápolófolyadék. A kivétel utáni tisztítás során fontos, hogy dörzsöld meg a lencséid, vagy ami még jobb, a hidrogén-peroxidos folyadék ezt is megteszi helyetted! Így biztos lehetsz benne, hogy a lencséd patyolattiszta!

Nagy plusz a szemednek, ha figyelmet fordítasz az általad használt folyadékok, cseppek minőségére! A jó kontaklencseápoló folyadék nem csupán tárol, de fertőtlenít, és egyidejűleg kondicionálja is a lencsék anyagát, így a nap folyamán hosszabb ideig tudod őket kényelmesen viselni. A szemcseppek közül a tartósítószermentes termékeket preferáljuk, mert csak segítenek, de nem terhelik a szemet. A megfelelő nedvesítés biztosítja, hogy sok éven át viselhesd nyugodtan a kontaktlencséid.

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

share

Read more

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..