IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
kontaktlencse
2024. április 18.

Kontaktlencsét viselsz?

A kontaktlencséid dolga, hogy a szemedre helyezve éleslátást biztosítsanak, tehát érted dolgoznak. Vajon elég ez önmagában, vagy szeretnél Te is tenni a maximális napi komfortodért?

Ez roppant egyszerű, nagyrészt annyit jelent, hogy betartod a tisztítási szabályokat: alaposan megmosott, tiszta kéz, naponta a lencséket mindig ellepő friss folyadék, ami mellé az új flakon érkeztével dukál az új tárolódoboz, amit víz sosem ér, csakis az ápolófolyadék. A kivétel utáni tisztítás során fontos, hogy dörzsöld meg a lencséid, vagy ami még jobb, a hidrogén-peroxidos folyadék ezt is megteszi helyetted! Így biztos lehetsz benne, hogy a lencséd patyolattiszta!

Nagy plusz a szemednek, ha figyelmet fordítasz az általad használt folyadékok, cseppek minőségére! A jó kontaklencseápoló folyadék nem csupán tárol, de fertőtlenít, és egyidejűleg kondicionálja is a lencsék anyagát, így a nap folyamán hosszabb ideig tudod őket kényelmesen viselni. A szemcseppek közül a tartósítószermentes termékeket preferáljuk, mert csak segítenek, de nem terhelik a szemet. A megfelelő nedvesítés biztosítja, hogy sok éven át viselhesd nyugodtan a kontaktlencséid.

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább

Milyen garanciákat tudsz érvényesíteni?…
Mit tehetsz a napi komfortodért…..