IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!
Időpontfoglalás
2022. október 28.

Hogyan találsz meg minket?

Új Szalonunk a VIII.Berzsenyi u.2/b-ből átköltözött a XI. Bercsényi u.21/b-be. Közvetlen az Allé szomszédségában lévő épületbe, a Simplon ház 5. emeletére, mely színes megjelenése miatt eltéveszthetetlen!:)

Hogyan juthatsz el ide? Tömegközlekedéssel a 4-es, 6-os villamossal a végállomásig, a 4-es metróval Újbuda Központig utazz, majd innen pár perc sétával könnyen elérsz minket.

Autóval érkezőknek javasoljuk az Allé mélygarázsát, de a környező utcákban is lehet parkolni, itt azonban figyelj arra, hogy a parkolás díjköteles, hacsak nem vagy XI.kerületi lakos. 🙂

Ha ideértél a 21/b-hez, használd az 506# kapucsengőt, gyere fel lifttel, vagy gyalog 🙂 az 5.emeletre, ott fogunk várni Téged!

image 6
Polgár Noémi
Diplomás Optometrista, Kontaktlencse specialista, Látszerész

megosztás

Olvass Tovább