IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

3D-s látásvizsgálat

A POLGÁR Optikában pontos és alapos látásvizsgálatot végzünk a legkorszerűbb gépekkel, felszerelésekkel, barátságos, nyugodt, kellemes környezetben. 2010-től elérhető Nálunk a világújdonságnak számító 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és a 3D SZEMMÉRÉS, melyek igénybevételével lehetőség nyílik szemé(ly)re szabott szemüveg elkészítésére a tökéletes látásélmény elérése érdekében.

A 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és 3D SZEMMÉRÉS a létező legmodernebb és legmagasabb szintű optikai technológia, így a szolgáltatások együttes biztosítása – a műszaki felszereltség és a magas szintű szaktudás miatt – egyelőre csak kevesek kiváltsága. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és 3D SZEMMÉRÉS mára egyet jelent a LÁTÁSGONDOZÁS fogalmával.

A 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT egy speciális vizsgálati módszer, mely során felmérjük szemének jelenlegi állapotát, majd a dioptria megállapítása után következik a két szem együttes működésének, vagyis a hat pár szemizom egyensúlyának vizsgálata. Sok esetben a szemizmok aszimmetrikus működéséről kapunk teljes képet, mely abból adódhat, hogy a két szemünk – úgy, ahogy az arcunk két fele – nem tökéletesen szimmetrikus. Ha azonban az egyensúlyzavar túlmutat a fiziológiás értéken, akkor jelentkeznek a panaszok: fejfájás, fényérzékenység, szempír, szem-és szemkörnyéki fájdalom, szemégés, könnyezés, olvasási nehézség, fáradékonyság. Ezek a tünetek általában régóta fennálló folyamatos erőlködés következményei, melyek akár egész korán vagy idősebb korban is jelentkezhetnek!

A speciális ábráknak köszönhetően a vizsgálat időtartama mindössze 45-60 perc, és a vizsgálat magyarázatot adhat számos szubjektív panasz szemészeti hátterére is, ilyen lehet például a fejfájás, migrén, az olvasási, valamint koncentrálási nehézségek, a fáradékonyság és az ingerlékenység, melyek megnehezítik munkánkat, mindennapjainkat! A látásvizsgálat során feltárt panaszokat egy megfelelő prizmás lencsével korrigáljuk, melynek szigorú viselete ajánlott. A megszokás nehezebb lehet, de sok esetben a panaszok megszűnése, enyhülése kárpótol a fáradozásért, ezzel életminőségbeli javulást hozva. A speciális 3D LÁTÁSVIZSGÁLATot a 3D SZEMMÉRÉS követi egy kifejezetten a vizsgálathoz kifejlesztett számítógépes centráló eszköz segítségével. A műszer valós időben, személyre szabottan elemzi a fej- és szemmozgási paramétereket, és ezzel lehetővé teszi, hogy olyan egyedileg gyártott szemüveglencse készüljön, amely tökéletesen alkalmazkodik viselője tekintési szokásaihoz. A mérés 10 különböző, személyre szabott paramétert kezel, amelyek a szemüvegviselő vizuális szokásaira vonatkoznak, az ilyen módon személyre szabott lencse pedig 5x precízebb látást biztosít Önnek!

A nálunk készült szemüvegek tehát maximálisan személyre szabottak: a 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és 3D SZEMMÉRÉS által kapott valós szemadatainak, fej-szem mozgatási jellemzőinek és keretbeállításának, valamint az egyedi igényeknek, tekintési szokásoknak a teljes figyelembevételével tudjuk elkészíteni az Ön szemüvegét, hogy valóban tisztán, erőlködés-, és torzításmentesen lásson! A vizsgálat során annyi időt fordítunk Önre, amennyi szükséges, hogy a legtökéletesebb látásélményt élvezhesse.

A teljes körű 3D Látásvizsgálat díja 19.000 Ft.

Időpontfoglalás