IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Kontaktlencse

A kontaktlencse kényelmes viseletet és nagy könnyebbséget jelenthet a mindennapokban, és különösen hasznosak sportolás vagy szórakozás során. Léteznek kontaktlencsék, melyeket folyamatosan viselhetünk, de arra is van megoldás, ha csupán bizonyos időközönként, például az edzésekhez szeretnénk kontaktlencsét viselni. A szem és az életmód sajátosságai természetesen befolyásolják azt, hogy milyen kontaktlencsét érdemes viselni, de ma már számos kiváló minőségű, biztonságosan használható lencse érhető el melyek közül szakértőink ki tudják választani az Ön egyedi igényeihez passzolót!

Ahhoz, hogy kontaktlencsét használhasson, az alapos látásvizsgálat után a szem elülső szegmensének vizsgálata következik, melynek során megállapítjuk, hogy alkalmas-e kontaktlencse viselésére. Bár már a legkorszerűbb lencsék állnak rendelkezésre, melyekkel megőrizhető a szemünk épsége, elengedhetetlen a rendszeres kontroll vizsgálat és konzultáció is.

A megfelelő kontaktlencse kiválasztása után alapos, mindenre kiterjedő, gyakorlati kontaktlencse-használati oktatást és tanácsadást tartunk, melynek során megtanítjuk a lencse biztonságos használatát, és ellátjuk hasznos tanácsokkal a kontaktlencse használatát, tisztítását és viselését illetően. Üzletünkben elsősorban lágy kontaktlencsék illesztésével foglalkozunk! Kemény, illetve félkemény lencse igénye esetén azonban örömmel irányítjuk át az erre specializálódott szakemberekhez. Mindkét esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Kontaktlencse vizsgálat díja (magában foglalja a teljes körű 3D Látásvizsgálatot és új kontaktlencse illesztését) : 24.000 Ft.

Időpontfoglalás