IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Szemüvegjavítás

Szemüveg Spa = add meg a szemüvegednek, ami jár
De jól hangzik! : )

Mi is történik valójában?

A szemüvegeket adott időközönként szükséges átnézni: az egykor pontosan beállított szemüvegek ugyanis a használat során változhatnak, az alkatrészek elmozdulhatnak, ez pedig ronthatja a látásélményt, vagy akár kényelmetlenné is teheti a szemüveg viselését. Épp ezért, ha bármilyen problémát tapasztal a szemüvegével, vagy egyszerűen csak régen állíttatta be megfelelően, akkor keresse fel a POLGÁR Optikát. Ilyen esetben ugyanis fontos a mozgó alkatrészeket ellenőrizni, a csavarokat meghúzni, a szárakat megigazítani, az orrtámaszokat pedig lecserélni.

Időnként pedig akár az egész szemüveget érdemes betenni egy mini jakuzziba, az ultrahangos tisztítóba. Ez szépen végzi a dolgát: apró rezgéseivel a nehezen elérhető részekből is kiszedi a piszkot, zsíros lerakódást, elpusztítja a baktériumokat, és visszaadja a szemüveg régi csillogását!

Vannak olyan keretek azonban, amelyeket nem teszünk be kényeztetni az ultrahangos tisztítóba, ilyen például a szaru, -fa, vagy a kövekkel díszített szemüvegkeret. Szintén nem lehet ilyen módon tisztává varázsolni a szemüveget akkor, ha a szemüveglencse sérült. Ilyen esetben kézzel érdemes tisztítani, meleg vízzel, szappannal és egy prémium törlőkendővel – ezzel a módszerrel is igazán szép eredményt lehet elérni!

Szalonunkban komplett tisztító szettek is megvásárolhatók, melyekkel otthon is elvégezheti az alapos tisztítást, és a mindennapokban, akár út közben is biztosíthatja a tiszta, foltmentes látást. Emellett természetesen optikánkban foglalkozunk a szemüvegkeretek igazításával, probléma esetén annak szervizelésével, mindemellett pedig a szemüveg ultrahangos tisztítása is elérhető!

Időpontfoglalás