IDŐPONTFOGLALÁS

Dátum és időpont
Az általunk illesztett kontaktlencsében érkezzen, hogy lássuk a szövetek aktuális állapotát is! Amennyiben máshol illesztett és rendelt lencsét visel, javasoljuk a teljes körű 3D vizsgálatot, hogy pontos képet kapjunk szemei állapotáról. Ennek függvényében javasolni és illeszteni tudunk másik lencsetípust, esetleg másik ápolószert, és szükség esetén szemcsepp kúrát!

Szemüvegrendelés

A 3D látásvizsgálatot és szemmérést követi a szemüvegkeret gondos kiválasztása. A vizsgálati eredménytől függően javasoljuk a legideálisabb megoldást mind szemüvegkeret, mind szemüveglencse tekintetében. Az ideális szemüveg megtalálásához természetesen figyelembe vesszük az Ön életmódját, szokásait és igényeit, nem is beszélve a sportról, hobbiról, és munkáról, melyek szintén kihívások elé állítják a szemeinket. A POLGÁR Optikában azonban megtaláljuk az Önnek megfelelő szemüveget, kompromisszumok nélkül!

A kiválasztott kerettel az arcon elvégezzük a 3D szemmérést, iTerminal segítségével, mely tizedmilliméter pontosággal méri meg az egyéni illesztési paramétereket a maximális látáskomfort érdekében. Ez a vizsgálat lehetővé teszi a teljesen személyre szabott szemüveg elkészítését, amely illeszkedik a viselője dioptriájához, pupillaátmérőjéhez, és figyelembe veszi a fejforgatás mértékét, a keret távolságát az arcától, a keret dőlésszögét, és más paramétereit is, amelyeket optimalizálták a lencse átmérőjét az esztétika és a tisztánlátás érdekében. A tökéletesen beállított szemüveg tekintettel van a viselője távolra tekintési szokásaira, és ennek megfelelően kényelmes áttekintést enged olvasáshoz. Sőt, a POLGÁR Optikában vásárolt szemüvegekben elrejtjük a viselője monogramját is!

Ezen felül minden szemüveglencse teljes UV-védelmet és kék fény szűrést biztosít, és a lencse teljes felülete, pontról pontra optimalizált, hogy erőlködésmentes látást biztosítson a használója számára!

UV vizsgálat

Valóban szűri a káros UV sugarakat a napszemüvege? Napszemüvege UV-ellenőrzését díjmentesen elvégezzük.

Személyre szabott szemüveg,-
és napszemüveg viselési tanácsadás

Mit tegyünk, mit ne tegyünk, és mire figyeljünk keretválasztás során? A POLGÁR Optikában nagy gondossággal ajánlunk a legkiválóbb minőségű keretek közül, az egyedi igények figyelembevételével, és a legmodernebb technikai felszereltséggel. Tapasztalja és érezze is, ne csak higgye, hogy jó!

Precíz keretadaptálás

Beállítjuk szemüvegét a legnagyobb komfort elérése érdekében, még akkor is, ha máshol készíttette azt. Mert a tökéletes látás egyik elengedhetetlen feltétele a szemé(ly)re alakított szemüveg.

Időpontfoglalás